Du är här :

Gratis spel

 »  Mario-spel  » Robin skytten i pixeland
Maskinen du inte har installerat flash player , vänligen Ladda ner här

Spelinfo

Robin archer är hjälten i pixeland. det här spelet liknar den klassiska mario stil med den extra funktionen av att skjuta fiender.

Games for play - Shooting games - jogos games - Gratis spel

kategori:

, Mario-spel, Action, mario, Robin archer i pixeland, spela robin archer i pixeland spel, robin archer i pixeland spel, spela online robin archer i pixeland spel, gratis online spel.,

Hur man spelar:

A -> flytta vänster  d -> flytta höger  w -> sikta upp  s -> sikta ner  j -> shoot  k -> jump
Relaterade spel
Robin skytten i pixeland Robin skytten i pixeland Rating: 2 out of 5 based on 3375 votes.
Välkommen att besöka vår hemsida. Här kan du spela spelet gratis men lovar massor av överraskningar och intressant vi.Bao inklusive sportspel, mode spel, strategispel och så många genrer andra spel, var och en med spelet passar perfekt för dig! Vietnamesiskt Vår webbplats har alla typer av online-spel och gratis. Vem som helst, från de höga hänt spelare till nya spelare kommer in i spelvärlden kommer att älska den här massiva samlingen. Om du funderar på att ha stunder av mild avkoppling, har vi ett mycket enkelt spel i en kort tid. Men om du vill ha en mer underbara äventyr, sänkas ned i det utmanande resa och äventyr. Oavsett om du gillar att spela något spel i varje givet ögonblick, vi kommer också att ge dig underbar upplevelse!
Börja ditt äventyr genom att välja spel grupp eller sökrutan ovan. Njut av spelet helt gratis er alla!