Du är här :

Gratis spel

 »  Mario-spel  » Mario svamp shot
Maskinen du inte har installerat flash player , vänligen Ladda ner här

Spelinfo

Bowser och hans armé kommer att angripa mario slott. de rider på kvast bär bomb och syftar på slottet. mario måste skjuta svamp från strängen att slå tillbaka. dra i snöret och fri eldgivning.

Games for play - Shooting games - jogos games - Gratis spel

kategori:

, Mario-spel, Mario, svamp, skytte, bowser, Mario mushroom shot, spela mario svamp shot spel, mario svamp shot spel, spela online mario svamp shot spel, gratis online spel.,

Hur man spelar:

Använd musen för att dra svamp från strängen och skjuta på fienden. använd all din kraft för att skjuta och undvika svamp att vara hoppa på strängen.
Relaterade spel
Mario svamp shot Mario svamp shot Rating: 4 out of 5 based on 1606 votes.
Välkommen att besöka vår hemsida. Här kan du spela spelet gratis men lovar massor av överraskningar och intressant vi.Bao inklusive sportspel, mode spel, strategispel och så många genrer andra spel, var och en med spelet passar perfekt för dig! Vietnamesiskt Vår webbplats har alla typer av online-spel och gratis. Vem som helst, från de höga hänt spelare till nya spelare kommer in i spelvärlden kommer att älska den här massiva samlingen. Om du funderar på att ha stunder av mild avkoppling, har vi ett mycket enkelt spel i en kort tid. Men om du vill ha en mer underbara äventyr, sänkas ned i det utmanande resa och äventyr. Oavsett om du gillar att spela något spel i varje givet ögonblick, vi kommer också att ge dig underbar upplevelse!
Börja ditt äventyr genom att välja spel grupp eller sökrutan ovan. Njut av spelet helt gratis er alla!