Du är här :

Gratis spel

 »  Fisk spel  » Mario barnet fisk
Maskinen du inte har installerat flash player , vänligen Ladda ner här

Spelinfo

Mario har varit förvandlas till en fisk med två mario barn fishes.mario kommer att vara låst med denna nya kropp tills han hjälpa barnet fisk samla alla mynt i vatten. mynt är dolda på varje hörn under vattnet. så hjälpa mario och hans barn samla alla mynt utan att förlora barnet fiskbestånden. men mario och hans barn är inte den enda fisk under vattnet, det finns också en stor vassa tänder fisk väntar på att äta dessa baby fiskarna. se upp. försök att undvika baby fiskarna slå berget och uppäten av de stora fiskarna.

Games for play - Shooting games - jogos games - Gratis spel

kategori:

, Fisk spel, Mario, baby, fisk, skicklighet, Mario baby fisk, spela mario baby fisk spel, mario baby fisk spel, spela online mario baby fisk spel, gratis online spel.,

Hur man spelar:

Använd musen för att flytta mario och barn fisk kommer att följa.
Relaterade spel
Mario barnet fisk Mario barnet fisk Rating: 3 out of 5 based on 2355 votes.
Välkommen att besöka vår hemsida. Här kan du spela spelet gratis men lovar massor av överraskningar och intressant vi.Bao inklusive sportspel, mode spel, strategispel och så många genrer andra spel, var och en med spelet passar perfekt för dig! Vietnamesiskt Vår webbplats har alla typer av online-spel och gratis. Vem som helst, från de höga hänt spelare till nya spelare kommer in i spelvärlden kommer att älska den här massiva samlingen. Om du funderar på att ha stunder av mild avkoppling, har vi ett mycket enkelt spel i en kort tid. Men om du vill ha en mer underbara äventyr, sänkas ned i det utmanande resa och äventyr. Oavsett om du gillar att spela något spel i varje givet ögonblick, vi kommer också att ge dig underbar upplevelse!
Börja ditt äventyr genom att välja spel grupp eller sökrutan ovan. Njut av spelet helt gratis er alla!