Du är här :

Gratis spel

 »  Lego spel  » Legendariska ninja strider
Maskinen du inte har installerat flash player , vänligen Ladda ner här

Spelinfo

Bekämpa ninja \ 's största fiender i legendary ninja battles! kai, cole, jay, zane, och lloyd är alla kraftfulla ninja, men bara en kan krönas det bästa ninja i ninjago. spela igenom en serie av episka boss-strider att ta reda på vem kommer att hävda titeln greatest spinjitzu warrior!

Games for play - Shooting games - jogos games - Gratis spel

kategori:

, Lego spel, Lego, Legendary ninja battles, spela legendary ninja battles spel, legendariska ninja battles spel, spela online legendary ninja battles spel, gratis online spel.,

Hur man spelar:

Wad eller piltangenterna för att flytta och hoppa. utrymme att attackera.
Relaterade spel
Legendariska ninja strider Legendariska ninja strider Rating: 2 out of 5 based on 7094 votes.
Välkommen att besöka vår hemsida. Här kan du spela spelet gratis men lovar massor av överraskningar och intressant vi.Bao inklusive sportspel, mode spel, strategispel och så många genrer andra spel, var och en med spelet passar perfekt för dig! Vietnamesiskt Vår webbplats har alla typer av online-spel och gratis. Vem som helst, från de höga hänt spelare till nya spelare kommer in i spelvärlden kommer att älska den här massiva samlingen. Om du funderar på att ha stunder av mild avkoppling, har vi ett mycket enkelt spel i en kort tid. Men om du vill ha en mer underbara äventyr, sänkas ned i det utmanande resa och äventyr. Oavsett om du gillar att spela något spel i varje givet ögonblick, vi kommer också att ge dig underbar upplevelse!
Börja ditt äventyr genom att välja spel grupp eller sökrutan ovan. Njut av spelet helt gratis er alla!