Du är här :

Gratis spel

 »  Barn spel  » Atom hav
Maskinen du inte har installerat flash player , vänligen Ladda ner här

Spelinfo

Detta spel tar dig till fiskvärlden postapokalyptisk. fisken, huvudpersonen i spelet har överlevt förödelsen som orsakats av kriget 1952. fisken måste ta ner fientliga varelser och överleva alla stött hot. det finns användbara uppgraderingar för att utnyttja under spelet. spelet kan spelas i äventyret läge eller överlevnad läge. det är inte över ännu.

Games for play - Shooting games - jogos games - Gratis spel

kategori:

, Barn spel, Fisk, barn, Atomic havet, spela atomic havet spel, atomic sea spel, spela online atomic havet spel, gratis online spel.,

Hur man spelar:

Använd musen för att flytta över fiender upprepade gånger för att chomp dem. klicka på vänster musknapp för att aktivera ström färdigheter efter uppgraderingar.
Relaterade spel
Atom hav Atom hav Rating: 3 out of 5 based on 3784 votes.
Välkommen att besöka vår hemsida. Här kan du spela spelet gratis men lovar massor av överraskningar och intressant vi.Bao inklusive sportspel, mode spel, strategispel och så många genrer andra spel, var och en med spelet passar perfekt för dig! Vietnamesiskt Vår webbplats har alla typer av online-spel och gratis. Vem som helst, från de höga hänt spelare till nya spelare kommer in i spelvärlden kommer att älska den här massiva samlingen. Om du funderar på att ha stunder av mild avkoppling, har vi ett mycket enkelt spel i en kort tid. Men om du vill ha en mer underbara äventyr, sänkas ned i det utmanande resa och äventyr. Oavsett om du gillar att spela något spel i varje givet ögonblick, vi kommer också att ge dig underbar upplevelse!
Börja ditt äventyr genom att välja spel grupp eller sökrutan ovan. Njut av spelet helt gratis er alla!